Jegyesfotózás

Jegyesfotózás Grúzia fővárosában, Tbilisziben

Imádok utazni, korábban a legnagyobb hatást Toszkána és Róma, valamint az USA gyakorolt rám. Olaszországban mindig kicsit azt érzem, hogy itthon vagyok, hogy biztosan éltem már itt valamikor, valamelyik előző életemben.

Viszont Grúziáról semmilyen előzménnyel nem rendelkeztem, mindössze annyit tudtam róla, hogy a volt Szovjetúnió egyik tagállama. Épp ezért nagyon lelkes lettem, amikor fotóstársammal, Kocsi Edinával kaptunk egy ajánlatot, egy grúziai esküvő fotózására.  A fiatalokkal kitaláltuk, hogy városi környezetben készítsük el a jegyes fotóikat, majd gyönyörű természeti környezetben az esküvői kreatív fotókat.

Nanka és Nika eljegyzési fotóit Tbiliszi mesés városában készítettük el Edinával. Valójában nekünk felért egy városnézéssel is, a város igen sok arcát ismerhettük meg, amiben hatalmas segítségünkre voltak Edina grúz férjének kint élő rokonai, amiért örök hála.

Mivel az időjárásnak nagyon ki voltunk szolgáltatva, ezért a jegyes fotók elkészítésével nem mertünk várni a naplemente előtti időszakra, hanem már délelőtt nekikezdtünk a jegyes fotózásnak. Nagyon jó ötletnek bizonyult, mert a jegyes fotózás nagyon jól sikerült, a város különböző szegleteiben tudtunk fotózni, amik a fiatalok kedvenc helyeik voltak. Mielőtt leszakadt az ég, szerencsénkre elkészült a fiatalok igen változatos jegyes fotós sorozata. Remekül egymásra hangolódtunk velük az esküvői kreatív fotózás előtt.

Maga a város számomra semmihez sem fogható. A régi és az új városrész, a város közepén felbukkanó vízesés, a kedvező árú és nagyon finom ételek, a helyiek vendégszeretete nagyon felemelő volt számunkra. Talán eljutok még valaha ebbe a gyönyörű, varázslatos városba akár fotósként, akár turistaként.