Portré fotózás Toszkán hangulatban – címlap lett

Mikor megláttam a Studio-SLux udvarát, tudtam, hogy itt egy toszkán életérzésű fotósorozatot fogunk készíteni Andival. Fotózás előtt átbeszéltük a tematikát és a ruházatot. Mivel én nagyon gyorsan dolgozom, így tudtam, hogy az 1 órás fotózásba 4 különböző szett biztosan belefér.

Szeretem, ha változatos egy sorozat, mindegy, hogy portré fotózás van, vagy például kismama fotósorozat készül, ezért nálam az 1 órás fotózások során is van lehetőség többször átöltözni.

Andi a fotózást megelőző napokban már küldözgette nekem a különböző ruhaszetteket, és közösen választottuk ki a ruhadarabokat.
Nagyon szerettem volna, ha kendőben is készül fotó Andiról, ezért azt pont én vittem neki, sőt hirtelen ötlettől vezérelve még a ballonkabátomat is elvittem, és remekül tudtuk használni.

Még néhány kellék is bekerült a kocsimba, például citrom, narancs, hálós szatyor, bagett, Andi szerzett újságot, és ezzel az előkészületeket kipipálhattuk.

Mindketten nagyon élveztük a fotózást, imádom sorozat kerekedett. A sorozat közül több fotó bekerült különböző nemzetközi magazinokba, sőt, a címlapra is felkerült Andiról készített fotóm, amire nagyon büszkék vagyunk.

Ha Te is szeretnél hasonló fotózáson részt venni, várom megkeresésedet, és majd közösen kitaláljuk a koncepciót.