1. Hatalmas öröm ért, újabb nemzetközi siker számomra! A nemzetközi Portrait Masters Award versenyen, ami a világ legnagyobb portré fotós versenye, ahová 6600 fotóval neveztek, a benevezett fotóim mind ezüst, kiemelt bronz, és bronz díjat értek el különböző kategóriákban, amiért nagyon hálás és boldog vagyok. Számomra a fotózás szerelem. Fotózásaim során a legnagyobb öröm számomra talán az a hangulat, melyet megélünk akár a gyerekekkel, akár a felnőttekkel. A portrék nálam teljesen spontán jönnek, ahogy általában az élet egyéb területén sem tervezem agyon a dolgokat, ez a fotózásaimra is igaz, talán pont ettől olyan felszabadult Mindenki.

Sosem versenyre készülnek a fotók, gyermekeknél nincs fodrász, sminkes, igyekszem elkapni Mindenki saját „énjét”. Igazán nagy öröm nekem, mikor a szülő, vagy a felnőtt azt mondja, hogy sikerült teljesen az igazi énjét megfotózni. Nagyon köszönöm modelljeimnek, hogy fotózhattam őket, hisz minden eredmény közös, nélkületek mindezt nem tudtam volna elérni.  Hálásan köszönöm, hogy egyre többen követitek munkásságom, és egyre többen jöttök el fotózásra.

Ha szeretitek a fotóimat, akkor bővebb galériát itt találtok….

2. Nagy öröm ért, a nemzetközi The Portrait Masters versenyen mindkét fotóm amivel neveztem bronz illetve kitüntetett bronz elismerésben részesült. A világ minden tájáról lehet nevezni a versenyre, és hogy az én fotóimat is elismerték, ez nekem hatalmas öröm. 5314 fotó érkezett a versenyre.

Úgy érzem, a csoki készítés után a fotózás is az én szeretett utam  A befektetett munkának, rengeteg tanulásnak mindig meg van az eredménye. Köszönöm Flóra és Léna, hogy modelljeim voltatok. Köszönöm a családomnak, hogy ennyire tolerálják a munkámat. A legnagyobb hálával pedig szüleimnek és nővéremnek, akik gyerekkoromban is mindig hittek bennem és az álmaimban. A csodás gyerekkorom sok mindent megalapozott.

3. Határtalan a boldogságom, 5 fotómat neveztem be az AFNS Award nemzetközi versenyre, ahol Zsuzsiról készített fotóm aranyérmes lett, Szofi, Lotti, Nati és Eszti fotója pedig a győztes fotók közé került a gyermekportré kategóriában.

4. Fearless Award versenyen egyik esküvői fotómat beválogatták a hét fotói közé

A Fearless Photographers oldal minden évben megrendezi a Fearless Awards néven ismert versenyét, ahová a világ legtehetségesebb fényképészei küldhetik be az esküvői fotózással kapcsolatos alkotásaikat különböző kategóriákban a világ minden tájáról, amit egy világhírű fotósokból álló szakmai zsűri véleményez. Az egyik fotómat a hét fotói közé választották az igaz pillanatok kategóriájában.

Szeretnél jelentkezni hozzám fotózásra?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! Hogyha volna kérdésed fotózással kapcsolatban keress fel bátran a
+36 70 60 10 780 számon, vagy várom leveled a szoboszlaikrisztifoto@gmail.com címre!