Rólam - Szoboszlai Krisztina

Közgazdász vagyok, de a magánszféra jobban vonzott, amikor első gyermekemmel várandós lettem. Később a csokoládé és a kávé is szenvedélyemmé vált, így csokoládémester lettem és pár évig egy csodálatos vintage kávézó tulajdonosa voltam. Sajnos a Covid az én vendéglátós időszakomnak véget vetett. 

Imádok fotózni, korábban mindent lefotóztam, ami az utamba került. Rengeteg tanulás, képzés van a hátam mögött, és a mai napig folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat nyújthassam.

Nekem a fénykép egy közös alkotás Veled. Imádom a fotózások hangulatát, és azt, hogy a végén mindannyian feltöltődünk. 

Hiszem, hogy több van BENNED, mint gondolnád.

Média megjelenéseim:
• International Kid Model Magazine
• INSPIRE – Digital or not Fine Art Photography Magazine
• Gallery of Refined Art Magazine
• Wonderful Photo Gallery
• Prestige Models Magazine
• Brand Model Magazine
• Kept in the Frame
• Colours Photo Magazine
• Photohouse
• Bloom
• Vigour
• Selin

Keress bátran!
Szoboszlai Krisztina fotós

RÓLAM ÍRTÁK

,, …fél szavakból tudja mi az amit szeretnék!”

A legjobb fotós …. nagyon szeretek Krisztivel együtt dolgozni, fél szavakból tudja mi az amit szeretnék! A fotóin átjön a tudása és kreativitása! Csak ajánlani tudom.

– Lagoon Lingerie – Sebestyén Emőke

,, …gyönyörűnek és magabiztosnak éreztem magam”

Fantasztikus volt a fotózásunk, végig gyönyörűnek és magabiztosnak éreztem magam, ami Krisztinek köszönhető. Szívből ajánlom Mindenkinek! ❤️

– Jilly Krisztina

,,Dicsér, segít, motivál”

Egy átlag ember mindig nagyon izgul egy fotózás előtt. Kriszti profizmusával, kedvességével pillanatok alatt feloldotta bennem a gátlásokat. Dicsér, segít, motivál. És nem utolsó sorban gyönyörű képeket készít.

– Kotrik Viktória

,,Mai napig csak őt választanánk!”

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy vele örökíthettük meg életünk legszebb napját! Kriszti közvetlensége, segítőkészsége nagyon jól esett. A legjobb pillanatokat sikerült neki mindig lencsevégre kapni! Hálás köszönet mindenért! Mai napig csak őt választanánk!!

– Burai-Kállai Klaudia és Tommy

,,..odafigyeléssel, szívvel, lélekkel, női finomsággal készíti a képeket”

Kriszti nemcsak szakmailag, hanem kellő odafigyeléssel, szívvel, lélekkel, női finomsággal készíti a képeket! Szívből ajánlom Mindenkinek, aki élete fontos pillanatait profi és lelkes szakértelem mellett szeretné megörökíteni.

– Lukáts Edina

,,..könnyen szót ért a gyerekekkel”

Krisztit régóta ismerem. Nagyon profi fotós, kislányomat már többször is fotózta. A fotózások mindig nagyszerű hangulatban zajlottak és hatalmas élmény volt. Nagyon könnyen szót ért a gyerekekkel, így boldogan állnak modellt neki. A képei egyediek. Érdemes felkérni Őt fotózásra, ha tényleg különleges képeket szeretnénk.

– Forgácsné Szekeres Judit

Díjaim

1. Hatalmas öröm ért, újabb nemzetközi siker számomra! A nemzetközi Portrait Masters Award versenyen, ami a világ legnagyobb portré fotós versenye, ahová 6600 fotóval neveztek, a benevezett fotóim mind ezüst, kiemelt bronz, és bronz díjat értek el különböző kategóriákban, amiért nagyon hálás és boldog vagyok.Számomra a fotózás szerelem. Fotózásaim során a legnagyobb öröm számomra talán az a hangulat, melyet megélünk akár a gyerekekkel, akár a felnőttekkel. A portrék nálam teljesen spontán jönnek, ahogy általában az élet egyéb területén sem tervezem agyon a dolgokat, ez a fotózásaimra is igaz, talán pont ettől olyan felszabadult Mindenki.

Sosem versenyre készülnek a fotók, gyermekeknél nincs fodrász, sminkes, igyekszem elkapni Mindenki saját „énjét”. Igazán nagy öröm nekem, mikor a szülő, vagy a felnőtt azt mondja, hogy sikerült teljesen az igazi énjét megfotózni. Nagyon köszönöm modelljeimnek, hogy fotózhattam őket, hisz minden eredmény közös, nélkületek mindezt nem tudtam volna elérni.  Hálásan köszönöm, hogy egyre többen követitek munkásságom, és egyre többen jöttök el fotózásra.

2. Nagy öröm ért, a nemzetközi The Portrait Masters versenyen mindkét fotóm amivel neveztem bronz illetve kitüntetett bronz elismerésben részesült. A világ minden tájáról lehet nevezni a versenyre, és hogy az én fotóimat is elismerték, ez nekem hatalmas öröm. 5314 fotó érkezett a versenyre.

Úgy érzem, a csoki készítés után a fotózás is az én szeretett utam  A befektetett munkának, rengeteg tanulásnak mindig meg van az eredménye. Köszönöm Flóra és Léna, hogy modelljeim voltatok. Köszönöm a családomnak, hogy ennyire tolerálják a munkámat. A legnagyobb hálával pedig szüleimnek és nővéremnek, akik gyerekkoromban is mindig hittek bennem és az álmaimban. A csodás gyerekkorom sok mindent megalapozott.

3. Határtalan a boldogságom, 5 fotómat neveztem be az AFNS Award nemzetközi versenyre, ahol Zsuzsiról készített fotóm aranyérmes lett, Szofi, Lotti, Nati és Eszti fotója pedig a győztes fotók közé került a gyermekportré kategóriában.

4. Fearless Award versenyen egyik esküvői fotómat beválogatták a hét fotói közé

A Fearless Photographers oldal minden évben megrendezi a Fearless Awards néven ismert versenyét, ahová a világ legtehetségesebb fényképészei küldhetik be az esküvői fotózással kapcsolatos alkotásaikat különböző kategóriákban a világ minden tájáról, amit egy világhírű fotósokból álló szakmai zsűri véleményez. Az egyik fotómat a hét fotói közé választották az igaz pillanatok kategóriájában.

Instagramon is megtalálsz

Something is wrong.
Instagram token error.

Szeretnél jelentkezni hozzám fotózásra?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! Hogyha volna kérdésed fotózással kapcsolatban keress fel bátran a
+36 70 60 10 780 számon, vagy várom leveled a szoboszlaikrisztifoto@gmail.com címre!