Magamról

Közgazdász vagyok, de a magánszféra jobban vonzott, amikor első gyermekemmel várandós lettem. Később a csokoládé és a kávé is szenvedélyemmé vált, így csokoládémester lettem és pár évig egy csodálatos vintage kávézó tulajdonosa voltam. Sajnos a Covid az én vendéglátós időszakomnak véget vetett. 

Imádok fotózni, korábban mindent lefotóztam, ami az utamba került. Rengeteg tanulás, képzés van a hátam mögött, és a mai napig folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat nyújthassam.

Nekem a fénykép egy közös alkotás Veled. Imádom a fotózások hangulatát, és azt, hogy a végén mindannyian feltöltődünk. 

Hiszem, hogy több van BENNED, mint gondolnád.

Média megjelenéseim:

  • International Kid Model Magazine
  • INSPIRE – Digital or not Fine Art Photography Magazine
  • Gallery of Refined Art Magazine
  • Wonderful Photo Gallery
  • Prestige Models Magazine
  • Brand Model Magazine
  • Kept in the Frame
  • Colours Photo Magazine

Keress bátran!
Szoboszlai Kriszti, fotós

RÓLAM ÍRTÁK

Lagoon Lingerie - Sebestyén Emőke

A legjobb fotós …. nagyon szeretek Krisztivel együtt dolgozni, fél szavakból tudja mi az amit szeretnék! A fotóin átjön a tudása és kreativitása! Csak ajánlani tudom

Jilly Krisztina

Fantasztikus volt a fotózásunk, végig gyönyörűnek és magabiztosnak éreztem magam, ami Krisztinek köszönhető. Szívből ajánlom Mindenkinek! ❤️

Kotrik Viktória

Egy átlag ember mindig nagyon izgul egy fotózás előtt. Kriszti profizmusával, kedvességével pillanatok alatt feloldotta bennem a gátlásokat. Dicsér, segít, motivál. És nem utolsó sorban gyönyörű képeket készít.

Burai-Kállai Klaudia és Tommy

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy vele örökíthettük meg életünk legszebb napját!
Kriszti közvetlensége, segítőkészsége nagyon jól esett. A legjobb pillanatokat sikerült neki mindig lencsevégre kapni! Hálás köszönet mindenért! Mai napig csak őt választanánk!!

Lukáts Edina

Kriszti nemcsak szakmailag, hanem kellő odafigyeléssel, szívvel, lélekkel, női finomsággal készíti a képeket! Szívből ajánlom Mindenkinek, aki élete fontos pillanatait profi és lelkes szakértelem mellett szeretné megörökíteni.

Forgácsné Szekeres Judit

Krisztit régóta ismerem. Nagyon profi fotós, kislányomat már többször is fotózta. A fotózások mindig nagyszerű hangulatban zajlottak és hatalmas élmény volt. Nagyon könnyen szót ért a gyerekekkel, így boldogan állnak modellt neki. A képei egyediek. Érdemes felkérni Őt fotózásra, ha tényleg különleges képeket szeretnénk.

Instagramon is megtalálsz

Something is wrong.
Instagram token error.