A fotózásokról

Tettem ki magamról is egy fotót, mert talán ennek a fotónak a hangulata adja vissza leginkább, hogy milyen is vagyok én. Itt a párommal vagyok ugyan a fotón, de nyugi, a fotózásokon csak én veszek részt 😊  Fontosnak tartom, hogy tudd, ki lesz a kamera másik oldalán, amikor találkozunk …

Közösen átbeszéljük a koncepciót, milyen képekre gondoltál, mi az, amit szeretnél, és mi az, amit esetleg nem szeretnél a fotózás során.

Fontos a fotózás előtt hajat mosni, vagy fodrászhoz menni, hiszen Te is sokkal jobban érzed magad csodás frizurában.

A smink nagyon fontos, önbizalmat ad. Érdemes profi sminkesre bíznod magad, aki tudja, hogy fotózásra milyen sminket kell készíteni. Örömmel ajánlok profi sminkest, aki garantáltan elnyeri tetszésedet.

Hozz magaddal annyi ruhát és kiegészítőt, amit szívesen viselnél a fotózások alkalmával. Jó, ha több stílusút hozol magaddal, pl. sportosat, utcait, elegánsat, szexit – amiben jól érzed magad, hiszen ez a Te napod, ami csak rólad szól. Természetesen a ruhákhoz passzoló cipőket is hozd magaddal. Nálam is találsz majd kiegészítőket, amibe biztosan beleszeretsz!

Stúdióban is, és szabadtéren is vállalok fotózást. Érdemes időben bejelentkezni, főleg az őszi-téli szezonban, hiszen ekkor már készülnek a karácsonyi meglepetés fotók, és ilyenkor felhalmozódnak a munkáim.

Javasolt stúdiók: Studio Madison, Studio Lightroom, NDustrial Studios, Nordix Rooms, Little Grandma

Hogyan választhatod ki a számodra kedves fotókat a készült sorozatból?

    • A nyersfotókat egy oldalra teszem fel, ahonnan ki tudod választani azokat, amelyeket szeretnéd, hogy utómunkázzak. Ezeket a fotókat nem használhatod fel, ezek csak válogatásra vannak.
    • Nyersfotót nem adok át, azok még csak félkész termékek.
    • A kiválasztott fotókat, magas minőségben retusálom ki, és digitálisan küldöm majd el a már elkészített fotókat.
    • A retusált fotókat 3-4 hét alatt bocsájtom rendelkezésedre.
FOGLALJ IDŐPONTOT »

Szeretnél jelentkezni hozzám fotózásra?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! Hogyha volna kérdésed fotózással kapcsolatban keress fel bátran a
+36 70 60 10 780 számon, vagy várom leveled a szoboszlaikrisztifoto@gmail.com címre!