Esküvői és jegyes fotózás

A Ti napotok, ami csak rólatok szól. 

Az esküvőtök előtt már megismerkedünk, átbeszéljük a lényeges pontokat, egyeztetjük elképzeléseinket.

Professzionális, mindent kielégítő igényes gépparkkal dolgozom.

A fotókat retusálva adom át nagy felbontásban, digitális úton.

Árak: Ajánlatkérés a szoboszlaikrisztifoto@gmail.com e-mail címen kérhető.

Ahogyan az oldalaimon is láthattad, fő célom a meghitt pillanatok, érzelmek megörökítése. Instruálom a párokat, segítek nekik, hogy ellazuljanak, és érzelmes fotók születhessenek. Nem hagyom őket magukra, hanem tanácsokkal, a mozdulatok megmutatásával is segítem őket.

Az esküvő napján meghúzódom a háttérben, meghagyom az esemény meghitt jellegét. Ez a Ti nagy napotok, ezért igyekszem mindig úgy helyezkedni, hogy a jelenlétem ne legyen zavaró.

A kreatív fotózáson végig segítelek Benneteket, nem Nektek kell kitalálni, hogy mi mutatna jól.

A helyszínt és napszakot is közösen választjuk ki, és a fotózás előtt is mindent alaposan átbeszélünk. Igazi feltöltődés szokott lenni a párnak is, és nekem is.

A csomagok ára nálam attól függ, hány órás rendelkezésre állásra van szükségetek. Akkor sincs gond, ha foglaláskor nincs még fix menetrend: ezt lehet később változtatni, bővíteni.

KAPCSOLATFELVÉTEL »

Profi esküvői és jegyes fotózás

Professzionális gépparkkal, óriási tapasztalattal készítek esküvői és jegyes fotókat. Esküvői és jegyes fotózást Budapest, Pest-megye mellett országosan is vállalok. Keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Jegyes- és esküvői fotózás: örökítsük meg a nagy nap pillanatait!

Az eljegyzés és a házasság megismételhetetlen alkalmak egy pár életében, így nem kétséges, hogy méltó módon illik megörökíteni, amelyben örömmel segítek Nektek.

Ha léteznek az életben csodák, akkor ezek közül az egyik biztosan az, amikor megtaláljuk a társunkat, akivel tűzön-vízen át, életünk végéig együtt szeretnénk lenni.

Az eljegyzés és az esküvő óriási mérföldkő ebben a mesés utazásban, melynek pillanatait mindenképp meg kell örökíteni, egyetértesz?

Eljegyzés és házasság – a közös élet kezdete

Az igazit csak egyszer találja meg az ember, és onnantól kezdve garantáltan megváltozik az élet.

Egy ilyen csodás fordulópontot vétek lenne az emlékek homályába veszni hagyni!
Persze, a XXI. században, ahol már mindenki okostelefonnal jár-kel, a legtöbb pillanatról készül házi fénykép vagy videó, ám az eljegyzéseteknek és a házasságkötéseteknek nagyobb súlya van annál, minthogy telefonos vagy amatőr fotók őrizzék az emlékét.

Szerencsére van ettől jobb módszer: egy kiváló fotós minden fontos pillanatot úgy örökít meg, hogy az évek múltán is visszarepítsen Titeket a nagy napra!

Miért érdemes profi fotóshoz fordulnod?

Egy profi fényképész nem szimpla fotókat készít, hanem megörökíti és kézzelfoghatóvá teszi a meghatottságot, a fennkölt pillanatokat, a boldogságot és szerelmet, melyek ezen alkalmak valódi lényegét képezik.

A fotók által bármikor, újra és újra átélhetitek az eljegyzés örömét és a házasságkötés megismételhetetlen pillanatait, akár évek, évtizedek múltán is.

A menyasszonynak lehetőséget adnak meglátni önmagában azt a szépséget, mely rabul ejtette párját, és a vőlegény büszkesége is garantáltan érezhető lesz a fotókon keresztül. Persze folytathatnánk a sort napestig, hiszen az örömanyák és -apák könnyei, a készülődés izgalma, az esti buli felszabadultsága is szerepel ezen a listán sok egyéb mellett.

A fotók Rólatok szólnak, és garantáltan életetek legszebb emlékei között lesznek!

Esküvői kreatív fotózás

Jegyes és esküvői fotózás stresszmentesen

Szinte mindegy, hogy hölgyek vagy urak kerülnek a kamerám objektíve elé. Teljesen érthető, hogy eleinte kissé félszegen, feszengve érzik magukat.

Sőt, akár az is előfordulhat, hogy valaki egyenesen fél vagy utálja a fényképezéseket.
Aggodalomra semmi ok, én is – mint megannyi ember – átéltem ezeket, és ez teljesen normális!

Tudom, milyen szorongva a kamera elé állni. Éppen ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy egy jegyes fotózás vagy kreatív esküvői fotózás a legfelszabadultabb hangulatban teljen.

Már azelőtt többször fogunk beszélni és egyeztetni, hogy eljönne a közös munka napja. Így nem is leszünk teljesen ismeretlenek egymás számára.

Nálam nem kell katonás menetrendre számítani, sokkal inkább egy laza, baráti hangulatú fényképezés vár Rátok.

A könnyed hangulat mellett persze segíteni foglak Titeket: folyamatosan instruállak majd a pózokat illetően. Az egyéb részleteket pedig közösen megálmodjuk!

Ne aggódj, nem én leszek a nagy nap középpontjában!

Jogosan merül fel benned a kérdés. Mennyire lehet önfeledten átélni az esküvői élményeket, hogyha egy fotós folyamatosan ott lohol melletted és az arcodba nyomja a kamerát?

Hát, így valóban sehogy, éppen ezért igyekszem mindig a lehető legjobban háttérben maradni.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem készítek képet Rólatok az oltár előtt, vagy akkor, amikor kiléptek a templom ajtaján. Inkább azt, hogy törekszem rá, hogy a fotók készítése közben észre se vegyétek, hogy ott vagyok.

A legszebb pillanatok megörökítése csakis úgy történhet, ha hagyom, hogy igazán átéljétek ezeket.

Én biztosan nem fogok belerondítani semmibe. Ellenben ott leszek a gépemmel, hogy évek múltán is átélhessétek a Ti közös pillanataitokat.

Az utómunkát követően a végleges, nagy felbontású képeket digitális formában adom át Nektek. Ezen felül még csodás fine art albumot is rendelhettek a kedvenc képeitekkel.

Ott leszek az esküvőtökön?

Örömmel tölt el mindig, ha egy pár megtisztel a bizalmával, és rám bízza a jegyes és/vagy esküvői képek készítését.

Kérlek, jelezzetek mielőbb, ha igényt tartotok a szolgáltatásomra, nehogy az időpont miatt hiúsuljon meg a közös munka!

A kapcsolatot a lentebb található űrlap segítségével vehetitek fel velem.

KAPCSOLAT

Szeretnél jelentkezni hozzám fotózásra?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! Hogyha volna kérdésed fotózással kapcsolatban keress fel bátran a
+36 70 60 10 780 számon, vagy várom leveled a szoboszlaikrisztifoto@gmail.com címre!