Kismama fotózás  a Festetics Palotában

Kismama Fotózás, Festetics Palota

Kismama fotózás a Festetics Palotában

Egy kismama fotózás hangulata már önmagában is mindig különleges. De ezt lehet még tovább fokozni egy igazán egyedi helyszínnel – például egy palotával!

Ha egyedi kismama sorozatra vágysz, netalántán egy nem mindennapi helyszínen, akkor jó helyen jársz.

Nemrég a Festetics Palotában fotóztam többed magammal.

Imádok tanulni, és nagyon fontosnak érzem, hogy sok időt töltsek kollégákkal, inspirálódjak általam nagyra tartott fotósoktól, és tanuljak is tőlük.

Laufer Erzsitől már többször tanultam kismama fotózást is, glamourt is.

Ezt a helyszínt is ő javasolta, és szerencsére ide máskor is lehet fotózást szervezni.

Minden adott egy tökéletes kismama fotózáshoz

Nagyon szeretem a kismamákat fotózni, valami nem mindennapi különleges légkör veszi őket körül.

Mivel többféle stílusban fotózom őket, attól függően, hogy éppen milyen stílust szeret a kismami, így rendelkezem rengeteg kismama ruhával, amit bármelyik fotózásomon felvehetsz. A legtöbbjét akkor is használhatod, ha épp nem is vagy kismama, hanem egy klasszikus portré fotózást készítünk, vagy akár egy glamour sorozatot.

Szinte minden megtalálható nálam: vannak tüllös csodák, vannak letisztultabb kismama ruháim rengeteg színben, megtalálhatók nálam a szexi kismama ruhák és sok-sok kiegészítőt is találsz nálam, például kalapokat, kesztyűket, egyebeket.

Ha pedig arra lenne szükséged, hogy stylist állítsa össze a ruhatáradat a kismama fotózásodra – akkor felár ellenében erre is van lehetőséged.

Kismama fotózás egy palotában?

Itt a Festetics Palotában a kismamák ruháit stylist állította össze, illetve Mészáros Ani mesés ruháit is viselték a kismamák.

A Festetics Palota gyönyörű helyszín, és a remek hír az, hogy lehetséges itt fotózni, persze megfelelő előkészületekkel.

Le kell levelezni a helyszínnel, hogy itt a palotában szeretnénk egy pár órás fotózást.

Mivel a fények nem a legjobbak, ezért mindenképpen kora délutánig érdemes a fotózást megejteni, ha vaku nélkül tervezünk.

Az épület belső udvara is, illetve az épület előtti tér is remek kiegészítője egy Festetics Palotában készülő fotósorozatnak, ami akár egy portré fotózás is lehet.

Szerencsére rengeteg az ablak, ami nagy segítség még olyan szürke délelőtt is, mint amilyen akkor volt az időjárás, amikor ezt a csodás sorozatot készítettem.

Ha kedvet kaptál valami különleges helyszínhez, vagy akár pont itt szeretnéd, ha fotóználak, akkor kérlek keress meg:

Bejelentkezés itt: