Esküvői kreatív fotózás

Panni és Norbi esküvői kreatív fotózása a Kőhegyen

A fiatalok esküvői kreatív fotósorozatát 1 hónappal az esküvő után tudtuk összehozni. Mivel Panni a ruháját varratta, így nem kellett újra kibérelni a ruhát. Ilyen esetekben sokkal rugalmasabban tudunk időpontot találni egy külön napi esküvői kreatív fotózásra, mintha bérelt ruhája lenne a menyasszonynak.

Nagyon kellemes időjárásunk volt, és szerencsére gyönyörű naplementében is részünk volt. Alapvetően naplementében szeretek fotózni, amikor csodás fények vannak, ami szerencsére legtöbbször össze is jön.

Panni és Norbi nagyon felszabadultak voltak a fotózás során, imádtam minden percét. Nagyon szerethető párocska, bármit javasoltam, megcsinálták, mintha egy randin lettek volna, úgy viselkedtek egymással.
Nem kell mindig a kamerába nézni, attól én még jelen vagyok, és fotózok. Szerencsés, ha a fiatal pár el tud vonatkoztatni attól, hogy egy kamera csöve irányul rájuk.

Szeretem az ilyen könnyed, jó hangulatú esküvői kreatívokat, ami minden sallangtól mentes, amikor úgy viselkednek a párok, mint egy sima hétköznapon.

Szeretem az őszinte nevetéseket, pillantásokat, finom érintéseket, amikor sikerül elvonatkoztatni attól, hogy fotóznak Benneteket. Ettől olyan meghittek a fotók. Szerencsére ez mindig sikerül, hiszen „csak” foglalkoznotok kell egymással és az általában menni szokott. Ezért semmiképpen ne aggódjatok előre a fotózástól, biztosan jól érzitek majd magatokat.