Páros fotózás hármasban, a kiskedvenccel

Fanniék, a keresztlányomék Németországban élnek, és már nagyon régóta terveztünk egy naplementés páros fotózást velük, és tündéri kutyusukkal, Archie-val.

A kiszemelt helyszínünk a fóti Somlyó volt, ami remek választásnak bizonyult, elképesztő naplementében volt részünk.

A ruházatot, mint mindig, most is előre leegyeztettük. Ez mindig nagyon fontos része a fotózásoknak ahhoz, hogy az adott sorozat valóban működjön. Legyen szó akár páros fotózásról, akár portréról, vagy családi fotózásról a ruházatról sok szó esik a fotózást megelőző levélváltáskor.

Mindig vannak kiegészítők, amivel kicsit változatosabbá tesszük a sorozatot. Lehet, hogy az elején a zakó rajtad van, majd később már csak a kezedben, esetleg feltettél egy csini sálat, amivel kissé megbolondítjuk a ruhatárat. De ebben is segítek már a fotózás előtti beszélgetéseink, levelezéseink során is, illetve a fotózáskor is.

Archie, a közép uszkár végig nagyon figyelt rám, így nagyon könnyű volt róluk jó fotókat készíteni. A fiatalok segítettek nekem abban, hogy milyen vezényszavakat mondjak a kutyusnak, mi az, amire figyelni fog. Nagyon jólnevelt, szófogadó kutyus, így póráz nélküli fotókat tudtunk készíteni.

Viktor és Fanni között pedig nagyon tapintani lehet a szeretetet és összhangot, ami a fotósorozaton végigköszön.

Ezért is szeretem ennyire a páros fotózásokat, esküvői kreatív fotózásokat, mert a szeretetteljes légkör, viccelődések, csipkelődések teljesen magukkal ragadnak, és a fotózások végére szinte barátként válunk el.