Esküvői kreatív fotózás

Esküvő 42 fokban - Esküvő fotózás

Esküvő fotózás Budapest

Magdi és Patrik esküvője 2022. legmelegebb napjára, július 23-ára esett, amikor 42 fok volt Budapesten. Még kimondva is nagyon sok, ráadásul a kreatív fotókat délután 4 órakor kellett készíteni a Bazilika környékén és az Aria Hotel rooftop bárjában.

Tényleg nem a legideálisabb fény és hőmérsékleti viszonyok álltak rendelkezésünkre, ettől függetlenül egy nagyon hangulatos kreatív fotósorozatot tudtunk készíteni a fiatalokkal.

Magdi nagyon vagány menyasszony volt a hagyományostól eltérő szettjében, a gyönyörű haja pedig minden képzeletet felülmúlt.
Nagyon gyorsan és könnyedén haladtunk, minden ötletre vevők voltak.
Sikerült az Aria szálló klimatizált halljában is néhány esküvői fotót készíteni mielőtt folytattuk a sorozatot fent a tetőn, ahol megint a tűző Nappal és kánikulával szembesültünk.

Kimaxoltuk a fotózásra szánt időt, majd a fiatal pár a családdal folytatta az esküvői vacsorát fent a tető éttermében, én pedig még pont mielőtt leszakadt az ég eljutottam a kocsimhoz.

Elképesztően szép helyszín az Aria Hotel rooftop bárja, mintha valahol a tengerparton lennénk, amely csodás panorámával ejti ámulatba a vendégeket.

Esküvő fotózás árak, és további referenciák itt megtekinthetők..

Kérdésed van az esküvő fotózással kapcsolatban? Tedd fel bátran nekem!