Kismama fotózásra megyek, de milyen ruha legyen rajtam?

A kismama fotók készülhetnek többféle stílusban. Mivel tudom, hogy ez az áldott állapot csak néhány hónapig tart, teljesen egyértelmű, hogy nem vásárolgatsz magadnak mindenféle ruhadarabot mondjuk egy fotózás kedvéért. 

Kismama fotózáshoz ruha választás

Nagyon is jól teszed, ugyanis a fotózásaim során kb 70 féle kismami ruhámból szabadon tudsz válogatni, és annyiszor öltözöl át a fotózás során, amennyiszer csak szeretnél.

  • Készülhet vagány sorozat, akár a saját kedvenc ruhadarabjaidban, akár stylist szolgáltatást igénybevéve, amiben a segítségedre vagyok.
  • Ha szereted a habos-babos hercegnős ruhákat, akkor nálam biztosan megtalálod az elképzelésedet.
  • Ha valami egyszerűbb, letisztultabb stílust szeretsz, az sem probléma, mert kismama gardróbom erre is ad számtalan variációt.
  • Ha a földszínek szerelmese vagy, akkor is a legjobb helyen vagy nálam.
  • Ha szereted az elegáns fazont, ebből is többféle szín és fazon áll a rendelkezésedre. 
  • Ha a mimimalista stílus jön be a fotókon, akkor papírháttér előtt készítem el a kismama fotósorozatodat.
  • Ha szereted, hogy csodásan berendezett bútorok között, enteriőrben készüljenek el a fotóid, akkor erre is van lehetőség.

Ezek a ruhák több méretet ölelnek át, így akár ugyanaz a fazon S méretű kismamin is jól áll, és akár L méretű kismamára is tökéletes.

Én azt gondolom, hogy tényleg bárki talál kedvencet a ruhatáramban. A kismama fotózás során, ha szeretnéd, akkor a kispapával is készülnek fotók, ott is színben összehangoljuk szettjeiteket, és ha még a testvérek is jelen lesznek a fotózáson, sokszor nekik is találunk színben passzoló ruhácskákat.

Foglalj időpontot kismama fotózásra ITT!

TEl.: +36 70 60 10 780