Esküvői kreatív fotózás Grúziában

Esküvői kreatív fotózás

Abban a szerencsében lehetett részem, hogy fotóstársammal Kocsi Edinával az elképesztő szépségű Grúziában készíthettük el Nanka és Nika esküvői kreatív fotóit.

Grúzia már megérkezésünkkor belopta magát a szívembe. A grúz emberek nagyon udvariasak,  nincs ökölrázás, nincs dudaszó az utakon, pedig nagyon zsúfolt a forgalom, az utak tele vannak autókkal, és olykor szabálytalankodásokkal is. A Kaukázus hegyláncai között nemcsak a varázslatos táj miatt kapkodtam a fejemet hol jobbra, hol balra, hanem az utak mentén állat és ember is szépen megfért egymás mellett. 

Úton-útfélen jámbor bocik, kóbor kutyák sétálnak barátságosan, mindegy, hogy épp egy kisvárosban vagyunk, vagy a hegyi utakon. 

Ilyet korábban csak Indiában láttam, csak ott mindennek pont az ellentéte volt, ott egész úton dudaszó mellett halad az ember az utakon, és a kutyák és tehenek szintén szabadon bóklásznak mindenhol megsokszorozva a Grúziában látottakat. A táj lépten-nyomon bámulatos szépségekkel örvendeztetett meg bennünket, és a fiatalokkal eljutottunk igazán különleges helyszínekre is. 

A fiatalokkal pár nappal korábban egy jegyes fotózást is készítettünk a fővárosban, Tbilisziben, így már ismerősként, szinte barátként kerestük fel a gyönyörű helyszíneket, amiben megint Edina grúz férjének kinti családja volt a legnagyobb segítségünkre mindenben. Így jutottunk el igazán különleges helyszínekre is, ahol a jegyespár sem járt korábban, és igen különleges esküvői kreatív sorozatot sikerült nekik elkészítenünk.

Ha Te is külföldön képzeled el a fotózásodat, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ig: @szoboszlaikriszti.hu

Ig: @szoboszlaikrisztiwedding