Gabi és Béci külön napi esküvői kreatív fotózása

Esküvői kreatív fotózás

Gabiék esküvői kreatívjára 1 héttel a polgári esküvőjük után került sor. Ők kifejezetten nem szerettek volna az esküvő napján a kreatív fotók elkészülésére időt szakítani, így már jó előre megbeszéltük az esküvői fotózás időpontját is, helyszínét is. 

Erre a fotózásra a kutyusukat is elhozták, vele akarták ezeket a csodás pillanatokat megörökíteni. A pilisborosjenői Teve – sziklára esett a választásunk, ahol csodás naplementében volt részünk az esküvői kreatív fotók elkészítése során.

Az égiek nagyon szerettek Bennünket, mert igazán kellemes, fátyolfelhős, csoda időnk volt, pedig a fotózás előtt még 15 perccel is borús, esős időt mutatott az előrejelzés. Gréti, a mentett kutyusuk pedig kitartóan jelen volt végig a kreatív fotózás alatt, az imádata pedig a gazdik iránt szemmel látható.

A Teve-sziklát, mint fotós helyszínt nagyon szeretem, gyönyörű itt a naplemente. Volt még pár helyszín a tarsolyomban, de nagyon örülök, hogy itt készülhettek el a kreatív fotók.  A fotózás során egyszercsak megjelent egy lovas is, ami Grétit nagyon fellelkesítette. Csaholva üdvözölte a pacit, és nagyon szeretett volna ismerkedni lóval és lovasával, erre azonban most nem került sor. 

Itt rövid időre megszakítottuk a fotózást, Grétit annyira érdekelte a paci, hogy muszáj volt pórázon tartani, és egy rövid sétára arrébb vonulni vele. Az akadály elhárulásával zökkenőmentesen, jókedvvel folytattuk a fotózást.