Kismama fotózás Budapest – ötletek, helyszínek, felárak

Talán az egyik legcsodásabb állapot a másállapot. Tényleg semmihez sem fogható. Kétszer éltem át, és a mai napig emlékszem a csodára, a könyvek bújására, a tapasztalatcserékre a nőgyógyászat folyosóján. Én imádtam kismama lenni. Ma már 2 nagyfiú boldog édesanyja vagyok.

Talán pont ezért is szeretem ennyire a kismama fotózásokat, mert szinte újraélem velük ezt a boldog várakozást. Budapesti fotósként nagyon szerencsés vagyok, hiszen rengeteg szebbnél-szebb, változatos fotóstúdió van Budapesten, illetve igazi szabadtéri csodahelyek vannak akár a fővárosban, akár a környékén. Így igazán olyan kismama fotósorozat tud készülni, amire Te, mint kismama vágysz. 

Kismama fotózás stúdióban

A stúdió sok esetben remek választás, hiszen nem vagyunk kitéve az időjárás szeszélyeinek, és a napszaknak. A stúdiók télen fűtöttek, nyáron klimatizáltak. Este is, vagy rossz fényviszonyok között is tudunk fotózni, hiszen a stúdiólámpák a segítségemre vannak. Van kulturált mosdó, és a legtöbb esetben konyha, vagy erre kijelölt hely, ahol tudsz üdítőt és apróságokat venni, ha szükséges.

Mindennek természetesen felára van. A stúdiók díja óránként kb 9-10 ezer forint, cserébe olyan stúdióban tudunk lenni, ami a Te elképzelésed szerinti. Általában lehet parkolni a stúdió területén, ezesetben a parkolás ingyenes. A legtöbb stúdióban több stílusú terem van, vagy van gyönyörűen berendezett enteriőr része, és van hátteres lehetőség, ezért jó választás, ha a 2 órás fotózásnál 2 különböző termet foglalunk be, így még változatosabb fotósorozat tud készülni.

Kismama fotózás ötletek

Kedvenceim: Studio Lightroom, Madison Studio, Little Grandma, Nordix, N’Dustrial. Érdemes az oldalukon nézelődni, és látni fogod, hogy szinte a bőség zavara van.

A szabadtéri kismama sorozatokat is nagyon szeretem. Ilyenkor vagy a napfelkeltét, vagy a naplementét javaslom, amikor a legszebbek a fények. Ha esetleg az előre leegyeztetett időpontban esik az eső, vagy nagyon szélsőséges az időjárás, akkor biztosan találunk helyette egy új, mindenki számára megfelelő időpontot.

Kismama fotózás helyszínek Budapesten és környékén

Leginkább természeti környezetben szeretek kismamát fotózni, ha szabadtérben gondolkodunk, de akár városias közegben is készülhetnek a fotóid. Szeretem a budaörsi Kőhegyet, a fóti Somlyót, a gödi Dunapartot, pilisborosjenői Teve-sziklát, a Hármashatárhegyet, de ha van kedvenc helyszíned, az is működhet. Ha városias, akkor nagyon szeretem a Halászbástyát, Várkert Bazárt, Városligetet, Hősök terét, de akár a hollókői faluszakasz vagy a vár is szuper választás.

Foglalj időpontot kismama fotózásra ITT!

TEl.: +36 70 60 10 780