Szandi, Krisztián és Emília családi fotózása a Stúdió Madison Sunday és Silhouette termében

Szandiék vidékről érkeztek hozzám családi fotósorozatuk elkészítése miatt.  Telefonon, majd messengeren leegyeztettünk mindent, az utolsó apró részletekig, amit ők maximálisan be is tartottak. 

Ahhoz, hogy egy fotósorozat valóban működjön, nagyon sok tényezőnek együtt kell teljesülnie.

Miután kiválasztottuk közösen a fotóstúdiót, a család ruházatát a stúdió színvilágához igazítottuk. Szandi profi sminkessel (Horváth Angélával) készíttette el csodás sminkjét is és frizuráját is ott helyben a stúdióban. Ezt a megoldást szeretem a legjobban, mert a hölgyeknek szerintem így a legkényelmesebb, a stresszfaktor kicsit alábbhagy, hiszen nem kell lótni-futni a sminkeshez, fodrászhoz, utána a stúdióba.

Amikor megláttam a családot, fülig ért a szám. Szinte tapintani lehetett azt a szeretetet, ami köztük volt. Tudtam, hogy szuper családi fotósorozat fog készülni róluk. A féléves gyönyörű Emília az első perctől fogva kis vigyori volt, végig mosolyt csalt arcomra. Látszik, hogy igazi szerelem baba, a szülők között a kémia nagyon működött végig a családi fotózás alatt.

Imádtam velük lenni.

Amikor 90 perc után a picurka elaludt, akkor gyorsan a szülőkről is készült néhány szerelmes fotó. Ha szeretnéd, hogy feszültségmentesen, jó hangulatban készüljenek el fotóitok, akkor sok szeretettel várom megkereséseteket.